|  ORGANISATIE  >  VACATURES VRIJWILLIGERSWERK  

vacatures voor vrijwilligerswerk en het virtuele boodschappenlijstje...

Vrijwilligerswerk tijdens je werkloosheid houdt je scherp en het brengt je nieuwe ervaringen en waardering. Bovendien is het een goede aanvulling op je CV: je hebt tijdens je werkloosheid niet stil gezeten!

Het gaat uiteraard om onbetaald werk, wij zijn allen vrijwilligers - inclusief de oprichter.
(¹*

Welke juridisch geinteresseerde helpt ons met bestuursrecht De Geus en UWV klem zetten?

Ben jij een scherpe jurist of juridische geinteresseerde? Weet je een en ander van bestuursrecht of wil je je daarin verdiepen? Ben je ook zo gemotiveerd om De Geus en het UWV lekker klem te zetten? Wij hebben diverse vraagstukken waarvoor wij graag een jurist willen (al dan niet officieel jurist). Met sommige klussen valt iets bij te verdienen, andere zijn pro deo. Voorbeeld van niet-commerciële klus: ‘Hoe dwing je de Minister om een besluit te nemen dat ikwilwerken wel of niet als vertegenwoordiger zitting kan nemen in de Raad voor Werk en Inkomen?’. Commerciële klus: ‘Hoe draaien we een afwijzing van het UWV ten aanzien van een reïntegratietraject en scholingsplan om in een goedkeuring, op basis van precedenten?’
Reageer naar J.H.van.Erk en bestuurder@ikwilwerken.nl


omhoog

Gezocht: oproerkraaier, stakingsleider! En tevens prima projectleider

De meeste leden van ikwilwerken (ca. 3000) zijn beschaafd. Net iets te beschaafd – gezocht wordt een projectleider die ludieke acties kan ‘trekken’ en mensen tot ludieke acties kan opzwepen. Stakingservaring, oproerkraaiervaring, OR-ervaring, vakbondservaring en grote bek strekken tot aanbeveling!
Reageer naar J.H.van.Erk en bestuurder@ikwilwerken.nl


omhoog

Analisten en schrijvers van hoog niveau
Samen met het kern team analyseer je kwalitatief en kwantitatief relevante sittuaties, en publiceer je erover – op de site of in boekvorm. Deze functies stellen hoge eisen: je stukken moeten goed onderbouwd zin, passen in het grote gedachtengoed van ikwilwerken, direct publiceerbaar zijn en ook passen in een van onze vervolgboeken.
Solliciteer met CV en een essay van minstens 2 A4 waarin je je kunnen bewijst en mail het naar bestuurder@ikwilwerken.nl


omhoog
editors/tekstschrijvers.
Voor het incidenteel redigeren van teksten voor de site, of zelf schrijven van stukken.Ook voor het meehelpen aan gesubsidieerd ikwilwerken boekje.

Voor beide functies geldt: 4-6 uur tijd per week (als hobby), schrijf een motivatiebriefje met CV en (het belangrijkst!) 1 of meer A4’s waarin je uit de doeken doet wat je zelf zou willen doen als politiek lobbyist (neem 1 of meer punten uit het manifest) of als contact manager (wees vrij in je ideeen – besef wel dat je het zelf uit moet voeren). Sturen naar bestuur@ikwilwerken.nl met in de heading ‘sollcitatie politiek lobbyist’of ‘sollicitatie contact managers’.

 
(¹* Ter verduidelijking: stafleden werken maximaal 12 uur per week zonder vergoeding in eigen tijd. Er is geen subsidie en geen geld - alles wat er tot op heden is gerealiseerd werd door stafleden zelf voorgeschoten.
 
ikwilwerken.nl |wetenschappelijk bureau |vacatures | medewerkers | contact/adres

omhoog
© ikwilwerken.nl  | disclaimer  |  pagina afdrukken