|  NIEUWS  >  LAATSTE NIEUWS  >  LEDENBORREL  

De tweede ledenborrel

De tweede ledenborrel op 2 mei werd gehouden in het hotel New York, het historische pand van de Holland Amerika lijn.

De avond werd officieel geopend met een inspirerende toespraak van Philippe, over zijn persoonlijke ervaringen en observaties en een visie over de weg die onze vereniging van werkzoekenden moet volgen.

Net als de vorige ledenborrel was de sfeer ongedwongen en kwamen geanimeerde gesprekken snel op gang.
Waar werkloosheid geen taboe is schept het snel een band en is het uitwisselen van ervaringen vaak erg verhelderend. De situatie waarin je als werkzoekende terecht bent gekomen is (helaas) niet uniek. Iedereen loopt tegen dezelfde problemen aan en reageert er op een andere manier op. Dat merk je pas als je er met lotgenoten over praat.

Maar het hoeft natuurlijk niet per se over problemen te gaan. Het was dan ook vooral een gezellige avond. Klik op de foto's voor een vergroting in een nieuw venster.


       

Ondanks storm en regen was de opkomst ten opzichte van de vorige borrel verdubbeld. Het reserveren van de zaal Tuschinski 1 bleek echter wel erg optimistisch! De aanloop was minder massaal dan verwacht. We starten daarom een onderzoekje onder onze leden of ze ledenborrels net zo inspirerend en opbouwend vinden als de organisatoren of dat er wellicht een andere vorm van kennismaken met lotgenoten gewenst is. Op het forum kan een poll worden ingevuld maar suggesties per email aan zijn natuurlijk ook welkom. » Stuur mail

Joop Smits, namens de redactie.
  omhoog 
© ikwilwerken.nl  | disclaimer  |  pagina afdrukken