|  FORUM  >  DISCUSSIE  

discussie & leden helpen leden
sociaal-economische inzichten, werkloosheidsproblematiek, service voor leden


Geef hier je mening over de huidige werkloosheidsproblematiek!

Ons Forum bestaat uit twee gedeeltes, een algemeen en een leden deel. Het algemene deel is voor elke bezoeker toegankelijk. Daar kun je ideeën en standpunten vinden voor en van werkzoekenden en werkenden, over alles wat met werkloosheid te maken heeft.

Het ledengedeelte is de uitgebreide versie van het algemene deel. Hier kun je discussiëren, vind je services voor leden, en kun je bijvoorbeeld zoeken naar vacatures, een netwerk opbouwen met actief werkzoekenden en steun vinden. Dit gedeelte is alleen toegankelijk wanneer je geregistreerd bent als lid (gratis). Als je geregistreerd bent, kun je ook aan de discussies deelnemen. Kijk ook even bij Tips voor het gebruik van het Forum.
NB.: Het forum opent in plaats van dit venster:

Nog geen lid van het forum? Registreer je dan nu!
Klik op Naar het forum » , en vervolgens op de kleine button Registreren registreren bovenin de pagina. Dit opent een inschrijfformulier. Na het invullen en verzenden van je gegevens krijg je een e-mail bericht met een zgn. registratielink. Als je die link aanklikt ben je geregistreerd als lid. Je kunt nu inloggen op het ledengedeelte van het Forum met jouw zelf aangegeven login en wachtwoord. Eenmaal ingelogd kun je aan de verschillende discussieforums deelnemen.

Discussiëren: hoe werkt het Forum
Je kunt een onderwerp of discussie starten, maar ook reageren op bestaande discussies. Per e-mail kun je op de hoogte worden gehouden als er een reactie op jouw reactie komt. Laat andere mensen in hun waarde, en probeer korte, oppervlakkige reacties te voorkomen – wij zoeken naar diepgang (qua intellect en gevoel) en kwaliteit!
Mocht je overigens je mening willen weergeven in de vorm van een artikel, dan word je van harte uitgenodigd dit op te sturen. Wij zullen het dan (na redactionele toetsing) plaatsen onder artikelen.


Je klikt op een forum-onderwerp dat je aanspreekt en je ziet hoe de dicussie loopt en welke vertakkingen er zijn. Op elke mening kun je reageren. Ofwel via de button Nieuw Antwoord of Nieuw Bericht of in een antwoord via Quote
Je kunt soms zelfs een nieuw onderwerp in het forum lanceren via de button Nieuw Ondewerp

Via de link ikwilwerken.nl forums, bovenaan het forumblok, kun je naar het forumoverzicht terugkeren.

Tips voor het gebruik van het Forum

Bovenin de startpagina van het Forum staan handige links:
• Via de link ikwilwerken.nl forums, bovenaan het forumblok, kun je naar het forumoverzicht terugkeren.
• In Profiel Profiel kun je de opgegeven informatie aanpassen
Frequently Asked Questions Faq's geeft antwoord op vele vragen.
• Problemen kunnen worden doorgegeven aan de "Admin", de technische beheerder van de forums.
• Inhoudelijke kwesties kun je aan een "Moderator" van een forum doorgeven.

Als je niet wilt dat anderen op je computer onder jouw inlognaam kunnen discussiëren moet je niet vergeten uit te loggen. Omdat je bent geregistreerd is het niet erg als je je wachtwoord vergeet.
Je kunt aangeven dat je een nieuw wachtwoord voor je account wilt aanmaken. Dat wordt dan naar je
e-mailadres gestuurd.


Privacy policy: Uiteraard verstrekken wij geen e-mailadressen aan derden. De registratie-verplichting heeft uitsluitend tot doel eventueel misbruik van het discussieforum tegen te gaan.


discussie | gastenboek

omhoog
© ikwilwerken.nl  | disclaimer  |  pagina afdrukken