|  LIDMAATSCHAP >  ADRESSEN IWW RELATIES  

adressen van relaties en partners van ikwilwerken.nl

Hier vind je uitgebreide adressen die nuttig kunnen zijn bij het zoeken naar werk en bij ontslagkwesties. Voor interessante webadressen kun je kijken onder links in het hoofdmenu.

organisatie

Ontslag.nl

Bisonspoor 1210
3605 KZ Maarssen

www.ontslag.nl
Website met uitgebreide informatie, tips en adviezen over ontslag.
Ook kunt u gebruik maken van de Ontslaglijn® 0900 – 40 40 123 (50 cpm).
U krijgt dan direct antwoord op uw vragen over ontslag van een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat. Uiteraard kan indien gewenst ook een afspraak gemaakt worden.

De heer mr. M.E.J. van Gelderen
Tel. 0346 - 56 99 44
Fax. 0346 - 57 52 60
Email m.vangelderen@vangelderen.nl

toelichting van ikwilwerken.nl
Voor juridische hulp bij ontslag en andere arbeidsgerelateerde kwesties kun je uitstekend terecht op de pagina www.ontslag.nl. Als je onverzekerd bent, biedt ontslag.nl een goed alternatief: voor 50 cent per minuut krijg je telefonisch juridisch advies!
Blij studerenBlijstuderen.nl is ontstaan vanuit de gedachte dat er een website moest komen die de student op weg helpt om de belangrijkste zaken te regelen, zodat de student zich daarna kan richten op de leuke dingen van het studentenleven.
Werk in WestStichting Werkgelegenheid in Rotterdam West (Werk in West) heeft sinds 1991 als doelstelling actief de werkgelegenheid in het westelijk deel van Rotterdam te bevorderen. In 2002 heeft Werk in West Werkgelegenheid en Wijkeconomie toegevoegd aan haar expertise. Dit heeft onder andere geresulteerd in de ontwikkeling van het Centrum Ondernemen In Delfshaven.

Drs. Benji Levie, directeur van WIW en COID, heeft met ingang van 6 mei op tijdelijke basis kantoor en vergaderruimte beschikbaar gesteld aan ikwilwerken.nl.

De Baas Betaalt! www.debaasbetaalt.nl: Laat ons gratis voor u een proces voeren en een claim eisen van uw werkgever! Het kost u niets.
Wij betalen onze onkosten uit 15% van het totale claimbedrag dat wij veroveren. Dus wij zijn evenals u gemotiveerd om er iets uit te halen! WAO omlaag? Hoogste tijd om te claimen!

 
123XSOok een nuttig adres: Voor wie voor een zeer concurrerende prijs een website wil laten hosten: www.123xs.com. Waarom deze spontane aanbeveling? Vanaf het begin wordt de ikwilwerken.nl website bij 123XS ge-host. Niet alleen zijn de kosten laag, de kwaliteit en de service zijn uitstekend!


adres | ondersteuning | promotie | vrijwillige bijdrage| adressen IWW relaties

omhoog
© ikwilwerken.nl  | disclaimer  |  pagina afdrukken